Üdvözöljük az orosházi Csillag Patika honlapján!
Menü


: Nyitólap
: Bemutatkozás
: Termékek
: Homeopátia
: Schüssler-sók
: Fytofontana Stem Cells
: Szolgáltatások
::::: diabétesz program
::::: állapotfelmérés
::::: koleszterinszint mérés
::::: tanácsadás
::::: egészségpénztárak
::::: patika újságok
: Akciók
: A hónap témája
: Nyitvatartás
: Elérhetőség
: Fizetési lehetőségek
: Megközelíthetőség
: Hasznos linkek
: Természetes gyógymódok

Természetes gyógymódokDiétás- és életmód-tanácsadás, diéták
Túlsúly esetén az átlagosnál sokkal nagyobb a krónikus – például szív- és érrendszeri, mozgásszervi, rákos betegségek – kialakulásának kockázata, amellett, hogy a túlsúlyosak életminősége is rosszabb. A diétás- és életmód-tanácsadás orvosi vizsgálat keretén belül történik. Ekkor a páciens egyénre szabottan tanácsokat kap az orvostól a helyes táplálkozásra, mozgásra, testápolásra vonatkozóan, illetve megtanulja a számára legmegfelelőbb relaxációs technikát.

Fitoterápia
A gyógynövények hatóanyagai komplexen sokkal hatásosabbak, mint a belőlük készült kivonatok. A fitoterápia gyógyfüveket, gyökereket, virágokat, fűszereket és gyógyhatású tápláléknövényeket használ teák, préslevek, kapszulák, cseppek és tabletták formájában.

Relaxáció
A relaxáció növeli az ember kreativitását, fittségérzetét, csökkenti a stressz-szituációkból eredő feszültséget, és gyógyítja az ún. pszichoszomatikus betegségeket (gyomorfekély, cukorbetegség, magas vérnyomás, fekélybetegség stb.). A relaxációt egyénre szabott, nyolchetes tanfolyam formájában, heti fél-1 órában oktatjuk. A résztvevőnek mindennap kell otthon gyakorolnia a módszert. Ennek eredményeként 3-4 hónap alatt kimagasló relaxációs készséggel fog rendelkezni.

KönyvajánlóKeresés
Alexpress Stúdió © Zsedényi Péter 2007 - Minden jog fenntartva!